ŞIRNAK / İDİL - Toklu İlkokulu

Toklu İlkokulu

TOKLU KÖYÜ TOKLU KÜME EVLERİ TOKLU İLKOKULU BLOK NO 60 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine karşı sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Köy asfalt yola 1 km uzaklıkta olup ulaşım kolaylığı mevcuttur. Ayrıca Öğretmen servisimizde vardır.
Öğretmenlerimizi taşıyan servis bulunmaktadır.
Toklu Köyü İdil/ŞIRNAK
İl merkezine 90 km,ilçe merkezine 15 km